Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor - află mai multe.
1
27 de pași
de Tibi Ușeriu


"Lumea mă știe drept alergător de anduranță. Ce nu știe, însă, e povestea vieților mele paralele. Am fost pe rând: slugă la ciobani pe Bârgaie, porcar în armata română, azilant politic în Berlin, pizzar într-un restaurant italian, bodyguard la un interlop sârb, martor într-o galerie de alba-neagra în Gran Canaria și autor de jafuri armate. Am evadat din două închisori europene, dar nu și din a treia. Vânat prin Interpol, am devenit client al unei pușcării de maxima securitate. Drept urmare, timp de aproape 10 ani am lipsit la apel din propria tinerețe, închis complet singur între 4 ziduri albe, foarte groase. Cei care au auzit de mine după ce am câștigat 6633 Arctic Ultra vor descoperi în această carte povestea mea așa cum n-o știe și n-a auzit-o nimeni, niciodată. La fel și cei care, fără să fi întrebat înainte, m-au ales ca subiect al examenului de capacitate la limba romana." ~ Tibi Useriu

Cartea te invită să descoperi omul din spatele performanței. O poveste care va surprinde și, poate, va șoca, promițând să fie autentică, dar și brutală.


Anul publicării: 2017
ISBN9789730233872
Format: hârtie
Pagini: 224
Categorie: memorii
Subiect: hobby
Editura: Aqua Forte


 recomandată la 21 Martie 2018 de Dionis | 0 comentarii