Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor - află mai multe.
1
Arta subtilă a nepăsării
de Mark Manson

Traducător: Mark Manson

În acest ghid revoluționar, definitoriu pentru o întreagă generație, autorul ne învață că, pentru a fi fericiți, trebuie să renunțăm la a fi „pozitivi" mereu și trebuie, în schimb, să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor.

Susținându-și afirmațiile cu cercetări academice și anecdote bine plasate, Manson argumentează că pentru a avea o viață mai bună trebuie să știm nu cum să transformăm lămâile în limonadă, ci cum să le toleram mai bine. El ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptam. Aceasta este adevărata sursă a puterii. După ce ne-am acceptat temerile, greșelile și incertitudinile, după ce încetăm să evităm adevărurile dureroase și începem să le înfruntăm, putem găsi curajul și încrederea pe care le căutam cu disperare.

Adoptând pentru acest manifest un ton sincer și un limbaj direct, fără compromisuri, Manson încearcă să ne trezească la realitate pentru a putea duce o viață mai plină de satisfacții și mai ancorată în concret.

"Unii spun că sunt un idiot. Alții zic că le-am salvat viața. Citiți și decideți singuri!" — Mark Manson


Anul publicării: 2017
ISBN9786067891096
Format: hârtie
Pagini: 238
Categorie: ghid practic
Subiect: psihologie
Editura: Lifestyle Entrepreneurs Press


 recomandată la 4 Februarie 2018 de Dionis | 2 comentarii

 
 
Dionis 0 points posted 4 Februarie 2018, 17:56

"Brusc, te simți ca-n Matrix! Dar tocmai de aceea trebuie să o lași în viața ta, pentru că Arta subtilă a nepăsării este directă ca o palmă pe care ți-o dă cel mai bun prieten pentru a te trezi la realitate. Cartea propune într-un stil onest, fără menajamente și de multe ori cu umor, o filosofie existențială simplă: „Cheia unei vieți bune nu este să-ți pese de mai multe lucruri, ci de mai puține, adică de ce este adevărat, urgent și important”." ~ www.bookaholic.ro/3-pasi-cheie-pentru-a-exersa-arta-subtila-a-nepasarii.html

Dionis 0 points posted 14 Aprilie 2018, 21:46

Cineva spunea despre "The Subtle Art of Not Giving a Fuck" (da știu, în engleză sună mai bine!), că e opusul cărții "Secretul" de Rhonda Byrne.