Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor - află mai multe.
2
Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete.
de Mihaela Noroc


Atlasul frumuseții este o emoționantă călătorie în imagini și povești de viață din toate colțurile lumii și a devenit de-a lungul celor patru ani un adevarat fenomen online. Proiectul e urmărit de aproape un milion și jumătate de oameni pe rețelele de socializare și e prezent des in media internațională. Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de tari, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Aceasta colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi.

„În carte sunt multe imagini și povesti care n-au apărut niciodată online. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat imagini noi, am creat o nouă copertă și sper ca albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.“ (Mihaela Noroc)


Anul publicării: 2017
ISBN9789735094008
Format: hârtie
Pagini: 352
Categorie: atlas
Subiect: fotografie
Editura: Humanitas
Editia: 1


 recomandată la 31 Ianuarie 2018 de Dionis | 0 comentarii