Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor - află mai multe.
4
Inima dragonului
de Mircea M. Țara


Nisal, Cetatea Zapezilor, paradis al artiștilor și al magicienilor, este zguduit din temelii în urma unui complot sinistru.

Prinși la mijloc, Lied, un bard cu talente ce depășesc cu mult o ureche muzicala, alături de banda lui de hoți de buzunare, au de înfruntat demoni străvechi, armata Umbrelor și magia neagră abil mânuita de Magiștrii regatului.

Dar dușmanul lor cel mai mare este timpul. Astfel ca oameni, liandrini, zollany și dragoni legendari treziți din negura amintirilor trebuie să lupte împreună pentru a împiedica distrugerea iminentă a Nisalului.

Miza? Inima Dragonului, un artefact ce îi oferă posesorului ei putere nelimitată și capacitatea de a distruge sau de a reface lumea.


Anul publicării: 2017
ISBN9789739839464
Seria: Nlithia
Format: hârtie
Pagini: 384
Categorie: roman
Subiect: fantasy
Editura: Crux Publishing
Editia: 1


 recomandată la 26 Noiembrie 2017 de Claudia | 2 comentarii

 
 
Dionis 0 points posted 11 Februarie 2018, 10:47

"În ultima vreme, fantasy-ul românesc cunoaște o ascensiune firească, aș zice eu. La fel ca și alte genuri, începe să umple nișele goale sau prea puțin exploatate pe care piața anglo-saxonă le exploatează deja cu folos de mult timp. Un exemplu în acest sens este și romanul de debut al lui M. M. Țara, Inima Dragonului." ~ helionsf.ro/contrapunct/2017/12/inima-dragonului-de-mircea-m-tara

Dionis 0 points posted 11 Februarie 2018, 10:49

"Imaginarul junelui M.M. Țara este promițător, dăruindu-ne senzația ascensiunii literare, la acest argument îndrăznind să adaug cursivitatea exprimării, conexiunea dintre povestirile și întâmplările personajelor, sonoritatea numelor de oameni și locuri alese într-o consonanță simbolistică situată undeva între izul fino-ugric și germanofilismul sobrietății, totul în numele Nordului Înghețat și pustiitor." ~ booknation.ro/recenzie-inima-dragonului-de-m-m-tara