Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor - află mai multe.
1
Lumea ca un mare spectacol. Dovezile evoluției.
de Richard Dawkins

Traducător: Mihnea Gafița

Este greu de închipuit o mai clară, mai cuprinzătoare și mai incitantă trecere în revistă a dovezilor evoluției în biologie decât Lumea ca un mare spectacol. Exemplele vii ale selecției naturale, indiciile oferite de fosile, datele embriologice, analizele geneticii moleculare – toate aceste probe, prezentate de Richard Dawkins cu eleganță și rigoare, constituie demonstrația inatacabilă că statutul evoluționismului e la fel de solid ca statutul oricãrei științe a naturii din zilele noastre.

„Dovezile evoluției se înmulțesc pe zi ce trece și n-au fost niciodată mai puternice. În același timp și în mod paradoxal, opoziția neinformată este și ea mai puternică decât îmi aduc aminte să fi fost vreodată. Cartea de față reprezintă o trecere în revistă personală a dovezilor care arată că «teoria» evoluției este o realitate la fel de greu de contestat ca orice altă realitate științifică.“ (Richard DAWKINS)


Anul publicării: 2016
Colecție: Știință
ISBN9789735054014
Format: hârtie
Pagini: 484
Categorie: tratat
Subiect: evoliționism
Editura: Humanitas


 recomandată la 20 Noiembrie 2017 de Dionis | 0 comentarii