Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor - află mai multe.
1
Homo aggressivus. De ce nu se opresc războaiele și violența
de Dorian Furtună


Despre agresivitate, instincte, comportamente umane și fenomene sociale. De ce suntem agresivi, cum s-a format caracterul războinic al speciei umane, care sunt factorii declanșatori ai comportamentului violent în zilele noastre, cum ne influențează genele, mediul și educația și ce impact au frustrările asupra echilibrului nostru emoțional – toate aceste și multe alte aspecte ale agresivității sunt pe larg și cu lux de argumente prezentate în această carte.

Autorul, etolog, doctor în biologie, a reușit să îmbine cercetări, exemple și teorii din cele mai diverse domenii științifice pentru a ne oferi un tablou integru, clar și convingător despre cum a evoluat comportamentul agresiv, cum se manifestă în cadrul societăților contemporane și de ce este atât de dificil să reducem gradul de violență în lume.

„Homo aggressivus” este o carte de excepție, care îmbogățește literatura noastră științifică și îl va îmbogăți intelectual pe fiecare cititor în parte.


Anul publicării: 2015
ISBN9789975307949
Format: hârtie
Pagini: 660
Categorie: tratat
Subiect: biologie
Etichete: etologie, comportament uman, agresivitate
Editura: Lexon-Prim


 recomandată la 1 Noiembrie 2017 de Dionis | 1 comentarii

 
 
Dionis 0 points posted 1 Noiembrie 2017, 09:04

"Homo aggressivus. De ce nu se opresc războaiele și violența" a fost publicat prima oară la Editura Lexon-Prim din Republica Moldova. În România a fost publicată la Editura ON. ~ edituraon.com/produs/homo-aggressivus-de-ce-nu-se-opresc-razboaiele-si-violenta