Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor - află mai multe.
5
Arhitecții speranței
de Alexandru Lamba


„Iată cum a încolțit în mintea mea ideea Agenției. Adevărul despre eșecul lamentabil al experimentelor mele îl cunoșteau, în afară de defunctul Morell, care-l luase cu el în mormânt, doar cei câțiva asistenți ai mei, primii Maeștri Arhitecți, și cu mine însumi, Supremul Arhitect. Ideea călătoriei în timp a căpătat o nouă dimensiune, o nouă menire. Omenirea dorea să creadă în ea cu atâta ardoare, încât era dispusă să nu observe erorile. Foarte bine, să nu le observe. Am să-i dau în schimbul naivității ei mai mult decât o descoperire științifică. Am să-i dau un viitor.”


Anul publicării: 2017
Colecție: SFFH
ISBN9786067492255
Format: hârtie
Pagini: 202
Volum: 1
Categorie: roman
Subiect: știință și ficțiune
Editura: Tritonic
Editia: 1


 recomandată la 10 Octombrie 2017 de andreeaw | 1 comentarii

 
 
Dionis 0 points posted 11 Februarie 2018, 10:26

"Alexandru Lamba prezintă o Agenție a viitorului care se ocupă de călătorii temporale. Cu minuțiozitatea-i caracteristică, autorul aduce în discuție concepte de genul buzunarelor temporale, construind o întreagă structură logică pentru a elimina paradoxuri ca întâlnirea cu sine în trecut, ori alterarea evenimentelor." ~ helionsf.ro/contrapunct/2017/04/arhitectii-sperantei-de-alexandru-lamba